Esteu aquí

Els Punts d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) tenen un nou telèfon

dilluns, maig 14, 2018 - 09:10

Des d'aquest dilluns 14 de maig, els PIAD unifiquen el telèfon d’atenció i l’integren amb el del servei d'atenció de Serveis Socials.

Des del dilluns 14 de maig, tots els PIAD de Barcelona tindran una única atenció telefònica, que s’atendrà des d’un mateix número de telèfon. A més, aquest servei s’integra als diferents serveis que l’Ajuntament de Barcelona presta en l’àmbit dels Serveis Socials.

Si vols sol·licitar informació sobre el serveis del PIAD o demanar cita prèvia, pots fer-ho tot trucant al 936 197 311 de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 16 a 19 h.

Els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIADs) són serveis municipals de proximitat que ofereixen assessorament a qualsevol dona que visqui, estudiï o treballi a Barcelona. Possibiliten l’accés a diferents recursos de la ciutat de tipus laboral, associatiu, cultural i educatiu, entre d’altres. També ofereixen assessorament jurídic i psicològic gratuït.

El Punt d’Informació i Atenció a les Dones de les Corts es troba a la Seu del Districte, plaça Comas 18. També t’hi pots comunicar per mail a piad_lescorts@bcn.cat.

Què ofereixen els PIADs?

En l’àmbit individual:
· Informació i orientació sobre diferents recursos (laborals, formatius, personals, legals, d’associacions de dones, espais de trobada i participació, etc.).
· Atenció personalitzada, espai d’escolta activa per abordar les situacions en la seva complexitat.
· Assessorament jurídic.
· Acompanyament psicològic.

En l’àmbit grupal:
· Tallers de diferents temàtiques: eines personals, autoestima, separacions i dols, relacions afectives i sexualitat, apoderament en temps de canvis, moviment conscient, autodefensa, etc.
· Grups de creixement personal i de suport per a dones.

En l’àmbit comunitari:
· Cursos de formació i sessions informatives.
· Organització i/o realització de xerrades sobre temes relacionats amb els drets de les dones.
· Celebració de les diades més importants: 8 de març, Dia Internacional de les dones; 25 de novembre, Dia Internacional per l’eradicació de la violència vers les dones.