Esteu aquí

"Obert al futur" dóna suport al comerç de proximitat a les Corts

dimarts, setembre 5, 2017 - 12:38

El programa de formació en gestió empresarial i noves tecnologies torna amb càpsules de formació per als professionals dels comerços i serveis de proximitat.

Obert al Futur és una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i amb la col·laboració dels districtes i les associacions de comerciants. El programa consta de càpsules gratuïtes de 3 hores de durada que responen a les necessitats actuals dels comerços, adaptades als horaris i a prop dels usuaris.

Com a novetat, aquest any els comerços que participin com a mínim en 3 càpsules formatives diferents podran incorporar un màxim de 4 hores d’assessorament individualitzat.

Els objectius del programa són:

– Conèixer les noves tendències del sector que poden ajudar a impulsar el negoci i innovar-hi.
– Millorar l’experiència de compra dels clients.
– Descobrir les oportunitats que internet i les xarxes socials ofereixen al petit comerç.
– Aplicar la informàtica i millorar la gestió del negoci.
– Aprendre les eines per interpretar els números de l’empresa.

Obert al futur de les Corts

Les càpsules al districte es realitzaran a la Seu del Districte a la plaça Comas, 18 i al Centre Cívic Joan Oliver – Pere IV al carrer del Comandant Benítez , 6. Les àrees tractades en aquestes sessions seran:  Estratègia empresarial i gestió de negoci, Estratègies de fidelització de la teva clientela i Màrqueting digital i les seves eines. En total seran 10 càpsules que començaran el 3 d’octubre i finalitzaran el 28 de novembre.

Per a inscripcions  i més informació de les sessions cal adreçar-se a barcelona.cat/obertalfutur o trucar al 932917777.

 

Les Corts és… comerç

 

Més informació

Més informació