Esteu aquí

Reobert l'Ateneu de Fabricació digital de les Corts

divendres, febrer 17, 2017 - 09:53

A l’Ateneu de les Corts ja han acabat les obres i es tornen a posar en marxa, oberts al districte, a nous projectes i a les bones idees que millorin la vida de les persones. 

L’AdF digital de les Corts (Ateneu de Fabricació digital) és un espai de formació, creació pròpia i col.laboració entre persones interessades en les noves tecnologies i la ciència. L’espai, dedicat en especial a la fabricació digital en 3D, està obert a ciutadans individuals, entitats, organitzacions, universitats i empreses perquè puguin implicar-se en un laboratori de creació digital.

L’Ateneu està obert de dimarts a divendres de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h, a les noves instal.lacions del carrer Evarist Arnús, 56. Per contactar per telèfon és el 93 490 36 25 (visites acordades amb cita prèvia).

L’espai en el qual s’ubica aquest equipament, que en el seu dia va ser la fàbrica Benet i Campabadal, acollirà també la biblioteca de les Corts. Així, la biblioteca i l’Ateneu compartiran espai i recursos, potenciaran recíprocament les seves dinàmiques i donaran un millor accés a la informació i el coneixement. L’objectiu és posar a disposició de totes les persones que ho desitgin les eines i la maquinària necessària per crear prototips i desenvolupar projectes.