Esteu aquí

Vols dissenyar el cartell de la Festa Major de les Corts 2018?

divendres, maig 11, 2018 - 12:20

Del 5 al 14 d'octubre de 2018 se celebrarà la Festa Major de les Corts. Una festa oberta a tothom, veïns i veïnes del districte i ciutadans de tot el territori. Una celebració que recull les tradicions més significatives des de fa més de dos-cents anys i, alhora, incorpora activitats relacionades amb el lleure i la cultura d'avui en dia.

Com cada any, des del Districte s’organitzarà un concurs ciutadà per triar el cartell de l’edició d’enguany. Un concurs obert a tothom en règim de pública concurrència per a la selecció d’un cartell de la Festa Major del districte que reflecteixi la diversitat i l’esperit de la festa: oberta, participativa, cívica, etc. El termini de presentació del concurs s’obrirà properament. Us ho avancem perquè pugueu anar pensant les vostres propostes!

La finalitat d’aquest concurs és possibilitar la màxima participació, fomentar la participació de professionals i artistes novells, així com la de persones o col·lectius amb inquietuds creatives i amb sensibilitats diverses. El concurs també vol incentivar el treball de col·laboració en el si de les entitats o associacions, i a promoure diferents valors positius de la festa, com la solidaritat, la convivència, la no discriminació, etc.

Com a novetat destacada d’enguany, la dotació econòmica del premi s’incrementa i serà, en aquesta edició, de 1.000 €. Cada participant només podrà presentar una única proposta. El cartell ha de ser un disseny original i inèdit, sobre un tema de lliure elecció del participant, però es valorarà que la creació artística inclogui algun motiu o imatge al·lusiu als barris del districte de les Corts, a la seva història o a la seva actualitat; i també que es difonguin valors de solidaritat, integració, convivència i cohesió veïnal.

El concurs es regeix per les Bases generals aprovades el 2016.