Nadal als mercats

Enrere

Festes. Els mercats de Barcelona organitzen activitats nadalenques per a tots els públics i edats.

Arriba el Nadal i els mercats s’engalanen i preparen sorpreses per celebrar aquestes festes amb els seus clients i clientes. Com és tradicional, s’hi podrà fer cagar el tió o lliurar les cartes al patge reial. Hi haurà tallers de treballs manuals i animacions de Nadal per als infants, així com tallers de cuina on aprendre a preparar diversos plats amb vista a les festes.

La música i les nadales tradicionals sonaran també als mercats, i s’acompanyaran de tastets de productes típics d’aquesta època, com les neules i els torrons. Per als qui vulguin temptar la sort, s’hi han organitzat concursos i sorteigs de cistelles i lots de Nadal.

La solidaritat hi serà present amb l’escudella solidària que cada Nadal preparen alguns mercats.


Arriba el Nadal i els mercats s´engalanen i preparen sorpreses per celebrar aquestes festes amb els seus clients i clientes. Com és tradicional, s´hi podrà fer cagar el tió o lliurar les cartes al patge reial. Hi haurà tallers de treballs manuals i animacions de Nadal per als infants, així com tallers de cuina on aprendre a preparar diversos plats amb vista a les festes.

La música i les nadales tradicionals sonaran també als mercats, i s´acompanyaran de tastets de productes típics d´aquesta època, com les neules i els torrons. Per als qui vulguin temptar la sort, s´hi han organitzat concursos i sorteigs de cistelles i lots de Nadal.

La solidaritat hi serà present amb l´escudella solidària que cada Nadal preparen alguns mercats.​

Mercat municipals de Barcelona

Població:
Barcelona
On
Mercat municipals de Barcelona
Quan
Del 01/12/2018 al 05/01/2019.

M'agrada 2