Setmana Internacional dels Mercats

Enrere

Festes. Actes gastronòmics, demostracions de cuina i activitats culturals i familiars us esperen als mercats.

Durant la sisena Setmana Internacional dels Mercats, els mercats s’obren a la ciutadania amb una gran oferta d’activitats culturals, gastronòmiques, lúdiques i familiars.

Entre les activitats destaca la Nit de Tapes al Mercat del Guinardó i el 50è aniversari del Mercat de Vall d’Hebron (18 de maig) o una botifarrada popular al Mercat de les Tres Torres (25 de maig).

Altres propostes són el taller de reaprofitament a càrrec del xef Jaume Brichs al Mercat d’Hostafrancs (25 de maig) o el de sucs saludables a la Boqueria (20 de maig).

Les famílies podran compartir activitats com ara l’espectacle Màgia d’aprop (18 i 25 de maig als mercats de l’Estrella i Santa Caterina).

La cultura estarà present a l’espai del fossat del Mercat de Sant Antoni, que presentarà el cicle Lectures Poètiques al Dominical i l’obra de teatre Lisístrata i participarà a la Nit dels Museus.

La solidaritat també hi tindrà cabuda amb activitats com ara el taller de còmic sobre exclusió social al Mercat de les Corts (25 de maig).


L'any 2014 els mercats anglesos van pensar en fer una campanya que englobés mercats de tot el món. Durant 15 dies, es farien activitats culturals, gastronòmiques i familiars per atraure més públic.

Actualment, participen 24 països en la 6a Setmana Internacional dels Mercats que gira al voltant del lema "Mercats a prop del teu cor"(Markets close to your heart).

Perquè volem que t'apropis als mercats de Barcelona i d'arreu de la província, que parlis amb els comerciants i que coneguis els seus productes.

Un any més et convidem a formar part d'un espai on aprendre a gaudir d'una alimentació saludable i de proximitat.

Durant quinze dies, els mercats seran el centre dels barris i podràs participar en diverses activitats: tasts de nit, música en directe, demostracions de cuina, conferències o tallers de gastronomia per a totes les edats.

Diferents mercats de Barcelona

Població:
Barcelona
On
Diferents mercats de Barcelona
Quan
Del 15/05/2019 al 31/05/2019.

M'agrada 2