Notes de premsa

La Boqueria enderroca una illa de parades per esponjar els espais

Aquest és el primer dels espais que es preveuen alliberar al mercat en els propers mesos a diferents zones del recinte i que s’aconseguiran gràcies al rescat i trasllat de les parades de manera que s’eixamplin els espais dels passadissos i se’n faciliti el pas.

En marxa de l’Any del Comerç i la Cultura 2018

El programa inclou més d’un centenar d’activitats que interrelacionen els dos àmbits i que es duran a terme en els 21 eixos comercials de la ciutat.

El Mercat provisional de Sant Andreu obre portes el 7 de novembre

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Mercats, va iniciar el mes de juny les obres per a la construcció del mercat provisional de Sant Andreu, situat al carrer Sant Adrià.

Es completa la implantació de desfibril·ladors als mercats de Barcelona

S’instal·laran desfibril·ladors intel·ligents en els darrers 23 mercats municipals que encara no en tenien.

Mercats rep prop de 220.000 visitants en la seva 8a edició

Fins a 21 parades dels Mercats Municipals de Barcelona, i 15 productors de proximitat han participat enguany en la que s'ha consagrat com la gran festa del producte

Recordem el Born dels 70: contracultural, dissident i desobedient

El Born Centre de Cultura i Memòria convoca la jornada Born de Revolta, amb una taula rodona i un concert, per rememorar els moviments culturals dels anys 70.

El Mercat de Sant Antoni entra en els darrers sis mesos d’obres

La cruïlla dels carrers Comte Borrell i Tamarit es transformarà en una gran plaça pública.

Dossier Premsa Mercat de Mercats 2017

Mercat de Mercats ofereix tres dies de degustació de producte de mercat, tapes dels millors xefs catalans, ponències i una aula de mercat on tastar i aprendre.

Arriba la 8a edició de Mercat de Mercats a l'avinguda de la Catedral

Entre els dies 20 i 22 d’octubre gaudeix del producte fresc, més consells i més propostes gastronòmiques a Mercat de Mercats.

El Mercat de la Mercè, a Nou Barris, inaugura nova façana

Després d’uns mesos de remodelacions, el mercat de la Mercè va inaugurar orgullós la seva nova entrada del carrer Sant Iscle. 

Pàgines