Notes de premsa

El botiguers i paradistes de mercat, protagonistes de la campanya de promoció del comerç de proximitat

Amb el lema de “El comerç de Barcelona sona bé”, comença la segona fase de la campanya de comunicació de promoció del comerç de proximitat i dels mercats de la ciutat

En marxa la darrera fase del Mercat de Sant Antoni

El Mercat de Ninot homenatja a Eliseu Villalba, supervivent del camp de Mathausen

Els mercats de Barcelona pugen al carro de la compra en línia

El Mercat del Ninot comença la venda en línia per tal que es pugui fer la compra de cada una de les parades del mercat i rebre una única comanda a casa.

El Mercat de Sant Gervasi aposta pel producte fresc i l’alimentació saludable

A partir d’avui obre un nou supermercat centrat en aquest tipus de producte. Prèviament, el mercat ha passat per un procés de reestructuració dels seus espais amb el trasllat de tres parades.

El mercat provisional de l’Abaceria començarà a construir-se al gener

Un cop comenci la seva construcció, és previst que el termini de l’obra  no sigui inferior a quatre mesos i que, per tant, els paradistes puguin traslladar-s’hi la primavera del 2018.   

La Boqueria enderroca una illa de parades per esponjar els espais

Aquest és el primer dels espais que es preveuen alliberar al mercat en els propers mesos a diferents zones del recinte i que s’aconseguiran gràcies al rescat i trasllat de les parades de manera que s’eixamplin els espais dels passadissos i se’n faciliti el pas.

En marxa de l’Any del Comerç i la Cultura 2018

El programa inclou més d’un centenar d’activitats que interrelacionen els dos àmbits i que es duran a terme en els 21 eixos comercials de la ciutat.

El Mercat provisional de Sant Andreu obre portes el 7 de novembre

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Mercats, va iniciar el mes de juny les obres per a la construcció del mercat provisional de Sant Andreu, situat al carrer Sant Adrià.

Es completa la implantació de desfibril·ladors als mercats de Barcelona

S’instal·laran desfibril·ladors intel·ligents en els darrers 23 mercats municipals que encara no en tenien.

Pàgines