El Carnaval dóna el tret de sortida al Mercat de la Mercè amb el Gran Tiberi

Ahir el mercat va rebre la visita de l'Ambaixador Calicut que va passejar-se pel mercat, i s'hi va poder degustar botifarra d'ou, truites i coca de llardons.

El Mercat de la Mercè ahir al matí va transformar-se en tota una festa. Amb motiu de la celebració de Dijous Gras, hi va tenir lloc el Gran Tiberi amb activitats de tot tipus per donar el tret de sortida al Carnaval que es prolongarà fins el proper dimecres 6 de març als mercats de la ciutat.

El mercat va rebre la visita de l’Ambaixador Calicut de Malabar i Tres Torres, juntament amb els músics, malabaristes i equilibristes van passejar-se per l’interior i l’exterior del mercat al ritme de la música. A més, a la part lateral i a les parades del mercat s’hi podia degustar botifarra d’ou de diversos tipus, truites, i coca de llardons, aliments típics de Dijous Gras.

Amb aquesta activitat com a preludi, els mercats de la ciutat han organitzat diverses activitats aquest cap de setmana per celebrar el Carnaval amb els clients i clientes. Balls, tallers, degustacions, desfilades i molt més. La programació es pot consultar aquí.