El comerç i els mercats de Barcelona sonen bé!

La campanya entra en la seva segona fase i pretén aproximar-nos al dia a dia dels comerciants i paradistes com a principals conductors de ritme i vitalitat als barris de la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona va iniciar el passat mes de novembre una nova campanya amb l’objectiu de promoure el consum als comerços i mercats de proximitat i apropar-nos al dia a dia dels paradistes, comerciants i als seus clients. “El comerç de BCN sona bé” entra ara en la seva segona fase, en què se li donarà un nou impuls i més visibilitat.

Paradistes i comerciants, protagonistes de la campanya

En aquest cas, els paradistes i comerciants seguiran sent els protagonistes de la iniciativa com a principals conductors de ritme i vitalitat als barris de la ciutat. S’ampliaran però els protagonistes dels diferents vídeos, cartells i visuals que promourà la campanya. El que es pretén és conèixer les històries d’aquests personatges (reals), que són qui amb la seva feina i dedicació creen històries i fan que els barris segueixin en continu moviment.

Amb aquest objectiu, una de les accions que s’han dut a terme durant aquesta campanya ha estat la de crear “la rumba del comerç”, una cançó que ens explica el paper que tenen els paradistes i comerciants als barris i ens apropa a les seves històries i al seu dia a dia.

Per crear aquesta rumba s’han tingut en compte diversos valors propis dels petits comerços de Barcelona com el projecte radars per a les persones grans, la iniciativa camins escolars i projectes educatius, emprenedoria i projectes d’innovació, el relleu generacional, els comerços emblemàtics de la ciutat, la integració i la diversitat cultural, la sostenibilitat i els Mercats Verds i el comerç digital.

Accions amb “la rumba del comerç”

Durant la campanya es duran a terme una sèrie de concerts de rumba en diferents eixos comercials de la ciutat i Mercats de BarcelonaD’aquesta manera, els ciutadans podran escoltar “la rumba del comerç” en directe, tocada per diferents grups d’aquest estil musical.