El Mercat de Sants organitza un concurs fotogràfic per a totes les edats

Els participants hauran de presentar fotografies que girin entorn als mercats municipals de Catalunya.

El Mercat de Sants juntament amb l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) i l’Associació Fotogràfica de Sants (AFOSANTS), han organitzat un concurs fotogràfic sobre els Mercats Municipals de Catalunya per a totes les edats. Hi podrà participar tot aquell que li interessi el món de la fotografia i les seccions a tractar giraran sempre entorn dels mercats municipals. Les diferents seccions en què participar són les següents: Arquitectura dels mercats municipals de Barcelona, persones dels mercats de Catalunya, productes dels mercats de Catalunya o una autofoto en un mercat. Els concursants podran presentar un màxim de dues fotografies per secció i no caldrà la unitat temàtica per obres.

En total, hi ha quatre categories de premis:

Premis especials

  • Premi Mercat de Sants: Trofeu a la millor fotografia de les quatre seccions i val de 200 € per comprar al Mercat de Sants.
  • Premi “menor de 16 anys”: Trofeu a la millor fotoqrafia d’un menor de 16 anys i regal especial.

Premis per secció

  • 1r premi: Trofeu i val de 150€ per comprar al Mercat de Sants.
  • 2n premi: Trofeu i val de 100€ per comprar al Mercat de Sants.
  • 3r premi: Trofeu i val de 50€ per comprar al Mercat de Sants.

Premis socis Afosants 

A cadascuna de les seccions Trofeu a la millor fotografia finalista d’un soci d’AFOSANTS que no hagi aconseguit cap dels premis anteriors i val de 100 € per comprar al Mercat de Sants.

El termini d’admissió de fotografies serà fins el 1 de maig i el jurat, que estarà format per la Federació Catalana de Fotografia, farà la comunicació del veredicte el dia 9 de maig. Les fotografies estaran exposades el 12 de maig, coincidint amb el 105è aniversari del Mercat de Sants i el lliurament de premis es durà a terme el 19 d’aquest mateix mes. 

Podeu consultar les bases complertes del concurs en aquesta mateixa pàgina.