Els mercats participen en el programa de plans d'ocupació incorporant tres dinamitzadors

Els principals objectius del projecte són la definició d'un pla de dinamització i dur a terme una anàlisi i millora del màrqueting digital de cadascun dels mercats assignats.

Els Mercats de Barcelona col·laboren un any més amb Barcelona Activa per a la realització del Programa de Plans d’Ocupació 2018. Aquest any s’hi han incorporat tres persones amb l’objectiu de dinamitzar, durant sis mesos, els mercats de la ciutat.

El Programa dels Plans d’Ocupació Municipals és gestionat per l’Ajuntament de Barcelona i està adreçat a persones aturades de la ciutat, en el marc de la Mesura de Govern de Desenvolupament de l’Estratègia Territorial de Barcelona Activa.

Els Mercats de Barcelona tornen a participar en les polítiques actives d’ocupació de la ciutat fent acompanyament a les persones emprenedores. Així, després dels exitosos programes d’anys anteriors, els mercats tornen a oferir accions d’experiència laboral com a foment de l’ocupació i facilitant una experiència laboral en el desenvolupament de tasques i serveis d’interès municipal.

La missió dels dinamitzadors serà tant el disseny i producció d’activitats i esdeveniments com la millora de les eines i del màrqueting digitals de que disposen els mercats.

Alhora, els dinamitzadors donaran suport en diversos projectes transversals com, per exemple, el desplegament de la targeta de fidelització en els Mercats de Sant Antoni i del Ninot o la implantació de la moneda ciutadana REC en els mercats del Besos.