Els mercats, preparats per a l'últim quadrimestre de l'any

Els mercats es preparen per viure intensament els darrers quatre mesos de l'any amb tasts de nit, Mercat de Mercats i d'altres activitats per a tots els públics.

Ja ha arribat setembre, i amb ell, el nou curs escolar i la recta final d’aquest 2017. Uns darrers mesos que els Mercats de Barcelona encarem amb diverses activitats, actes i festes per a tots els públics al llarg de quatre mesos que es presenten ben moguts.

D’entrada, torna l’ esdeveniment per excel·lència, la gran festa dels mercats: entre el 20 i el 22 d’octubre se celebra la vuitena edició de Mercat de Mercats de nou a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona amb moltes novetats i sobretot amb productes de qualitat i de proximitat dels diversos mercats de la ciutat.

A més, les aules de cuina dels mercats de la Boqueria, Ninot, Guineueta i Vall d’Hebron –que reobre les seves portes després d’haver estat tancat per reformes durant l’agost- reprendran la seva activitat amb cursos i tallers per a grans i petits que vulguin aprendre a cuinar plats de tota mena. S’inicien també les visites escolars amb els alumnes des de P4 a secundària i les inscripcions com sempre, es poden fer des del web www.menjodemercat.cat .

Durant aquest últim quadrimestre del 2017 el mercat de l’Estrella celebrarà el seu 60è aniversari amb una festa que durarà tot el dia el proper dissabte 30 de setembre. També hi haurà temps per a les nits de tapes als mercats de Poblenou –el dissabte 16 de setembre-, de Canyelles – dissabte 30 de setembre- i del Clot – dissabte 4 de novembre. Podeu seguir atents al calendari a través de www.somdemercat.cat/agenda

Pel què fa a les actuacions de millora dels edificis, el proper dissabte 16 de setembre el Mercat de la Mercè celebrarà una festa d’inauguració de la seva nova façana del carrer de Sant Iscle, que ha estat remodelada durant aquest estiu. Finalment, el Mercat de Sant Andreu, que es trasllada per motius d’obres de rehabilitació, inaugurarà el dissabte 4 de novembre la seva posició provisional.