Exposició d'alumnes de l'IED al Mercat de Sant Antoni

La mostra 'Dissenyem per a les persones, dissenyem per als Mercats de Barcelona' es podrà visitar fins el 14 de juny a l'Espai Fossat del mercat.

Diversos alumnes de l’Institut Europeu de Disseny de Barcelona (IED), del Títol Superior en Disseny Gràfic i del Diploma in Creative Advertising and Branding mostren la seva col·laboració amb Mercats de Barcelona a l’Espai Fossat del Mercat de Sant Antoni a través d’una exposició.

‘Dissenyem per a les persones, dissenyem per als Mercats de Barcelona’, és el nom de l’exposició que es va inaugurar dijous al mateix mercat on s’ensenyen com les noves generacions entenen els mercats i les seves necessitats i es podrà visitar fins el 14 de juny a l’Espai Fossat del Mercat de Sant Antoni. Es tracta dels Projectes Finals de Creativitat i Disseny Gràfic de l’IED Barcelona.

Mercats de Barcelona i l’IED, a través d’aquests projectes col·laboren en la comunicació dels valors dels mercats municipals a través del disseny i la creativitat per a millorar el futur de les persones.

Des de 1966 l’IED opera en la formació de les disciplines del disseny, la moda, les arts visuals i el management. L’Institut aposta per iniciatives didàctiques i pràctiques relacionades amb la realitat corporativa i suma més de 1.000 acords empresarials durant els seus 50 anys d’experiència.