La Boqueria és reconeguda com el millor mercat del món, segons la CNN

Un rànquing de la cadena de televisió americana situa el mercat barceloní en la primera posició del top 10 mundial dels millors mercats

Un rànquing de la cadena de televisió nord-americana CNN situa el Mercat de La Boqueria com el millor mercat de productes frescos del món. El mercat barceloní ha destacat en el top 10 mundial com el número 1 per ser un dels indrets més populars de la capital catalana, un dels espais ideals per gaudir de les degustacions i una zona en la que es pot comprar a les parades de peix, carn, formatges o verdures. Segons la cadena americana, La Boqueria està situada “en un dels edificis més fascinants de Barcelona”.

 

L’equipament de la xarxa de Mercats de Barcelona supera altres mercats mundialment populars. I és que la segona posició en el rànquing l’ocupa el famós mercat de peix de Tsukiji de Tòquio i el mercat pagès d’Union Square, a Nova York, queda a la tercera posició.

 

A la llista de la CNN els segueixen el mercat d’Or Tor Kor de Bangkok, a Tailàndia; el de Saint Lawrence de Toronto, al Canadà; el Borough Market, de Londres; el Kreta Ayer Wet Market, a Singapur; el Central Market de Lancaster, a Pennsilvània, als Estats Units; el mercat Provençal d’Antibes, a França, i, finalment, el Kowloon City Wet Market de Hong Kong, que tanca la llista.