'Mercats increïbles', jornada per intercanviar coneixements i experiències entre professionals

Es tracta d'una iniciativa del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya que tindrà lloc el proper 22 d'octubre.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la primera jornada ‘Mercats increïbles’ amb l’objectiu de crear un espai on els professionals de diferents àmbits en la gestió dels mercats municipals puguin compartir informació i transmetre coneixements i experiències. La jornada tindrà lloc el proper 22 d’octubre a l’auditori d’Esade Creapolis de Sant Cugat del Vallès.

La iniciativa va adreçada a principalment a paradistes, associacions de mercats municipals, gerents i responsables de gestió dels mercats, regidors i equips tècnics dels ajuntaments.

L’eix principal de la jornada serà analitzar la presència dels mercats municipals a la xarxa, conèixer quin és el seu posicionament i com els mercats i els seus paradistes poden augmentar les oportunitats de difusió i venda per internet en resposta a les noves necessitats i hàbits de consum.

La intenció també és que s’hi puguin mostrar les diverses experiències de mercats de Catalunya envers al servei de repartiment a domicili i venda on line amb l’objectiu de plantejar noves estratègies de futur als assistents. A més, hi haurà tallers i la visita guiada a un mercat en construcció.