Màxim López, nou gerent de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona

L'Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) canvia de gerent. Màxim López inicia nova etapa al capdavant de l'ens

Màxim López Manresa (Barcelona, 1966) és, des d’aquest mes de maig, el nou Gerent de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), en substitució de Jordi Torrades. López Manresa era des del 2006 el Gerent del Districte de l’Eixample.

Anteriorment va ocupar altres càrrecs dins l’Ajuntament de Barcelona, on va començar a treballar el 2004. També va ser director de Recursos Econòmics i adjunt de control de gestió de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. A més, té experiència docent a diverses universitats. 1990-1992 Economista adscrit al Departament de Gestió Pressupostària (Divisió d’Administració i Finances) del COOB’92 com a adjunt al director del departament.

Pel que fa la seva formació acadèmica, té un Executive Masters in Public Administration (EMPA) ESADE Business School i és Diplomat per la Universitat Ramon Llull en Funció Gerencial a les Administracions Públiques, ESADE Llicenciat en Econòmiques.