Oberta la convocatòria per a la 21a edició del Premi Comerç Barcelona

Els comerços poden presentar les seves candidatures fins el pròxim dia 29 de juny de 2018.

La convocatòria de la 21a edició del Premi Comerç Barcelona ja és oberta i els comerços poden presentar les seves candidatures fins el pròxim dia 29 de juny de 2018.

Amb el premi es vol fer un reconeixement als establiments comercials que han sabut evolucionar amb la proposta al client, a gestionar la continuïtat dels models de negoci i contribuir de forma permanent a la dinamització comercial de la ciutat.

Es tracta d’una iniciativa que premia la innovació, la complicitat que el comerç i els mercats estableixen amb la ciutat, perquè el comerç fa barri. També és un guardó a la dinamització comercial que els mateixos establiments emprenen, a la tasca que realitzen de proximitat amb els seus clients i clientes, amb el barri on estan situats, i a la sostenibilitat, quan es posen en marxa idees que beneficien a la comunitat i al medi ambient.

L’Ajuntament, mitjançant l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) aposta per uns mercats municipals competitius, per uns equipaments comercials capaços de combinar els seus valors característics (el producte fresc i de qualitat, l’oferta especialitzada i el tracte personalitzat) amb una oferta lúdica i d’oci, amb unes instal·lacions modernes i amb tots aquells serveis, en definitiva, que permetin atendre les noves demandes ciutadanes en matèria de consum.

Amb aquesta finalitat, la 21a edició del premi Comerç de Barcelona i la 9a edició del Premi Mercats de Barcelona busquen distingir les iniciatives, les contribucions, els establiments comercials i les associacions de venedors dels mercats municipals que hagin incidit en la millora del sector comercial. El Premi consta de sis modalitats:
– Comerç innovador
– Comerç col·laborador
– Albert González a la tasca de contribució a la promoció, innovació i coneixement
del comerç de la ciutat
– Comerç de proximitat
– Comerç sostenible
– Mercats de Barcelona

Poden presentar la seva candidatura als premis totes aquelles persones físiques o jurídiques (titulars dels establiments, de parades dels mercats municipals, associacions de comerciants territorials o sectorials i associacions de venedors del s mercats municipals) que contribueixin o hagin contribuït a la millora del teixit comercial i dels mercats de la ciutat de Barcelona.