S’obren les candidatures per al ‘Premi Mercats de Barcelona’

Ja s'ha convocat la 8a edició del ‘Premi Mercats de Barcelona’ amb l'objectiu de consolidar el reconeixement de la ciutat a la tasca dels comerciants de la xarxa de mercats municipals i les seves associacions.

Barcelona compta amb un comerç urbà dinàmic i en constant renovació en el qual s’hi inclou una de les xarxes de mercats municipals més ben valorades a nivell internacional. L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Municipal de Mercats (IMMB), aposta per uns mercats competitius que combinin els seus valors característics –com el producte fresc i especialitzat i el tracte personalitzat- amb una oferta lúdica i d’oci i unes instal·lacions modernes.

En aquest context, s’ha convocat la 8a edició del ‘Premi Mercats de Barcelona’ amb l’objectiu de consolidar el reconeixement de la ciutat a la tasca dels comerciants de la xarxa de mercats municipals i les seves associacions i contribuir a la dinamització i millora de la seva iniciativa empresarial.

El premi, que consistirà en un guardó commemoratiu, constarà de dues modalitats: a la millor iniciativa individual d’un establiment i a la millor iniciativa col·lectiva per la dinamització d’un mercat de la ciutat impulsada per una associació de venedors. Seran candidates al Premi tant les propostes que arribin mitjançant sol·licitud com aquelles que hagin estat proposades pel jurat, format per la presidenta i el gerent de l’IMMB, la directora de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona –tots tres amb veu però sense vot-, tres representants vinculats al comerç en general i dos representants vinculats al món dels mercats.

Les candidatures s’hauran de presentar abans del proper divendres 15 de setembre (inclòs) a l’Institut Municipal de Mercats (Av. Icària, 145-147). Per fer-ho, caldrà entregar el full de proposta i una memòria explicativa de la iniciativa, la trajectòria professional o l’establiment.

Bases del Premi Mercats de Barcelona 2017

Full d’inscripció col·lectiu

Full d’inscripció individual