Esteu aquí

Millora de la connexió entre Nou Barris i Sant Andreu per la Meridiana

Un nou pas de vianants permetrà un accés més directe a l’estació d’autobusos de Sant Andreu Arenal

Un nou pas de vianants permetrà un accés més directe a l’estació d’autobusos de Sant Andreu Arenal

Un nou pas de vianants a l’avinguda Meridiana unirà el parc de Can Dragó amb Sant Andreu, en el que a la pràctica suposarà un accés molt més directe entre Nou Barris i l’estació d’autobusos de San Andreu Arenal, i viceversa.

A dia d’avui, els accessos més propers des de Nou Barris són els del carrer Pintor Alsamora i el de la confluència de l’avinguda Río de Janeiro amb el passeig de Fabra i Puig. Però tant l’un com l’altre obliguen els vianants a fer volta per acabar arribant a l’estació d’autobusos i, de retruc, a l’estació de tren de Sant Andreu Arenal.

Aquest nou pas permetrà un accés pràcticament en línia recta des del sector de Can Dragó fins a l’estació d’autobusos de Sant Andreu Arenal, la qual cosa suposarà un benefici directe per als vianants.

Les obres d’adequació del nou pas de vianants ja estan acabades a banda i banda de l’avinguda Meridiana. Ara només falten les de la part central (la mitjana que separa els dos sentits de circulació). Els treballs van començar el 15 de gener, i està previst que acabin als voltants del 8 de febrer.

Un cop estiguin habilitats els passos es procedirà a pintar la calçada per delimitar el pas de vianants, i també s’instal·laran els semàfors.