Aquest és l’espai on podem fer arribar els nostres suggeriments de continguts per a propers butlletins.

 • El nostre departament

  Voleu explicar qui sou i què feu en el vostre departament? Envieu-nos una primera informació especificant el nom del departament, quantes persones sou i principals activitats. Indiqueu-nos la persona de contacte i us trucarem per acordar un dia per venir-vos a veure i preparar la noticia. Envia’ns un missatge al mesames@bcn.cat i ens l’expliqueu breument. Ens posarem en contacte amb la persona de contacte per desenvolupar la proposta.
 • Vull fer una recomanació

  Has llegit algun llibre interessant? has anat a sopar a un lloc que t’ha agradat? Has participat en alguna activitat que vols compartir? Tens alguna afició que t’agradaria explicar? Envia’ns un missatge al mesames@bcn.cat i ens l’expliques breument. Ens posarem en contacte amb tu per desenvolupar la proposta.
 • La nostra noticía

  Si estàs treballant en algun tema d’interès, sigui pel contingut o per la manera de treballar, si estàs treballant en algun projecte que vols que coneguem la resta de la plantilla municipal, envia’ns un missatge al mesames@bcn.cat i ens ho expliques breument. Ens posarem en contacte amb tu per desenvolupar la proposta.
 • La teva entrevista

  Creus que per la feina que fas o pel teu perfil professional o personal pot ser interessant entrevistar-te? Envia’ns un missatge al mesames@bcn.cat i ens ho expliques breument. Ens posarem en contacte amb tu per desenvolupar la proposta.

Per això i per qualsevol altra proposta de contingut per a aquest butlletí intern, el Mes a mes, l’Ajuntament, fes-nos arribar un correu al mesames@bcn.cat.

Inici   /  Notícies  /  Nota del gerent  /  Aportacions plantilla  /  L'Entrevista  /  Escriu al Mes a Mes  /  Hemeroteca