Prop de 700 treballadors participem en els debats interns per fer propostes al Pla Municipal
Prop de 700 treballadors i treballadores hem participat en alguns dels debats interns, transversals o específicament de les gerències, organitzats per aportar propostes per al Pla Municipal 2016-2019.
  La nova política d’Habitatge incrementarà l’ajut a lloguers socials per evitar els desnonaments
La nova política d’Habitatge municipal se centra en l’atenció de l’emergència, la promoció de nous pisos de lloguer social i assequible, la incorporació d’habitatges buits al parc de lloguer, la rehabilitació socialment proactiva i ecològicament eficient, i la promoció de noves formes d’accés i gestió de l’habitatge.
  Aprovada la Instrucció per implantar la Llei de protecció al menor, que afecta l’accés i l’exercici del lloc de treball
La nova Instrucció regula el procediment per implantar la Llei 26/2015 de 28 de juliol, que modifica el sistema de protecció a la infància i l’adolescència en els aspectes que fan referència al requisit d’accés i d’exercici de llocs de treball que impliquen contacte habitual amb menors.
  A punt per començar les preinscripcions de la formació del nou Pla
Ja tenim el nou el Pla de formació i desenvolupament. Està previst que al llarg d’aquest mes iniciem de nou el procés de preinscripció a les accions formatives que volem fer a partir de finals d’aquest any i al llarg del proper 2017.
  Sessions informatives a l’Eixample per explicar el dret d’accés a la informació pública al seu personal
El Districte de l’Eixample ha organitzat una sessió informativa per donar resposta a la demanda d’informació del seu personal i aclarir dubtes sobre el nou marc normatiu sobre el dret d’accés a la informació pública.
  El mes en titulars
La incorporació imminent de nous professionals que treballaran als centres de serveis socials, el nou contracte de manteniment de fonts que fomentarà l’ocupació de persones amb discapacitat i l’elaboració del Pla Local de Prevenció i de Seguretat de Barcelona són algunes de les notícies destacades del mes que podem llegir en forma de breus.
Inici   /  Notícies  /  Nota del gerent  /  Aportacions plantilla  /  L'Entrevista  /  Escriu al Mes a Mes  /  Hemeroteca