La Núria Henrich ens envia una foto
Núria Henrich Reverter, administrativa de la Unitat de Gestió Administrativa del Centre de Serveis Socials Guinardó, ens ha enviat la foto amb què va guanyar el tercer premi de la segona edició del concurs “La poesia pren la ciutat”, una iniciativa de la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès i de les Biblioteques del Districte d’Horta-Guinardo.
  Entrevista a Sebastià Riera, de l’Arxiu Històric
És un home que viu per i per a la història, que se sent com a peix a l’aigua a l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, on treballa des de fa gairebé quatre dècades. Encaixa perfectament en la Casa Ardiaca, per la seva formalitat, el seu tracte exquisit i la seva erudició. Ara està a punt de jubilar-se.
  Drets Socials recull les seves millors experiències al Banc de bones pràctiques
El Banc d’Experiències i Bones Pràctiques de Drets Socials ja és una bona pràctica en si. És un projecte creat per recollir, reconèixer i compartir les experiències que més bé estan funcionat entre els professionals d’aquesta gerència.
Inici   /  Notícies  /  Nota del gerent  /  Aportacions plantilla  /  L'Entrevista  /  Escriu al Mes a Mes  /  Hemeroteca