Barcelona Cultura

2es Jornades Disseny per viure. El disseny com a transmissor de coneixement

Conferències, xerrades
-

Els dies 26 i 27 d'octubre el Museu del Disseny organitza les II Jornades Disseny per viure comissariades per Òscar Guayabero. Aquesta segona edició se centra en l'educació i el paper del disseny al servei del coneixement. Tant per a infants com per a adults, el format, l'espai, el suport o l'estratègia amb els quals el coneixement s'expressa és molt rellevant, tan important com la informació i el coneixement que es vol transmetre.

En un moment de canvi radical del paradigma educatiu que prima les pedagogies centrades a dotar d'eines els alumnes perquè siguin capaços d'obtenir dades, el disseny com a mediador, l'arquitectura, la comunicació gràfica, l'audiovisual i la interactiva seran definitòries per trobar fórmules d'èxit.

Durant dos dies es donaran a conèixer i es debatran diferents projectes, conceptes, estratègies i dispositius tant locals com internacionals que milloren les experiències educatives. Comptarem amb les conferències de Rosan Bosch, dissenyadora holandesa especialitzada en espais educatius i David Casacuberta i Rosa Llop que parlaran de les TIC a l’educació.

Data: 

Dijous 26 d'octubre, de 16.00 h a 21.00 h
Divendres 27 d'octubre, de 10.00 h a 18.30 h

Lloc: 

Auditori del Museu del Disseny

Preus: 

Entrada gratuïta amb aforament limitat

Ajuntament de Barcelona