Barcelona Cultura

Art i Disseny per altres mitjans: recerca, mètodes i pràctiques

Conferències, xerrades

La Càtedra Telefònica - UOC en Disseny i creació multimèdia i el Museu de Disseny de Barcelona conviden a un vermut-sessió per explorar les aproximacions entre l'art, el disseny i els estudis de ciència i tecnologia (STS) en els seus diversos aspectes pràctics, conceptuals i metodològics. El matí es dividirà en dos moments: una primera part de presentació de projectes en art i disseny (pecha-kucha) i una posterior taula de debat en la qual ens embullarem i desembolicarem amb els estudis de ciència i tecnologia.

Presentacions a càrrec de: Bani Brusadin, Fernando Domínguez Rubio, Katrina Jungnickel, Débora Lanzeni, Irene Lapuente, Joana Moll, Liliana Ovalle, Enric Senabre Hidalgo, Susanna Tesconi, Nina Wakerford and Alex Wilkie, entre altres.

Aquesta trobada té la voluntat de generar un espai de connexió entre l'escena creativa i els investigadors locals i internacionals i està destinat a investigadors, tecnòlegs, dissenyadors, artistes, estudiants en camps afins i públic general interessat en les tendències de recerca en art i disseny.

La sessió serà en anglès.

Més informació de la trobada

Contacte: art.disseny.barcelona@gmail.com

#artdissenybcn

Aquesta activitat és part del programa off de la 4s/EASST Joint Conference.

Coorganitzada per:  Cátedra Telefónica - UOC en Diseño y creación multimedia i Museu del Disseny de Barcelona

En col·laboració amb: STS-b Barcelona Science and Technology Studies Group i Mediaccions - Research Collective on Digital Media & Culture

 

 

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona. Plaça de les Glòries, 37-38

Preus: 

Activitat gratuïta amb inscripció previa. Places limitades.

Ajuntament de Barcelona