Barcelona Cultura

Curs Introducció a la història del vestit

Cursos

Curs tancat. Pròxima edició: 2018
Aquest curs proposa un recorregut per la història del vestit, des de l’Antiguitat fins als nostres dies. Estructurat en dotze sessions, es combina la història amb d’altres aspectes del vestit com la creació contemporània o el seu tractament com a patrimoni. L’exposició del Museu del Disseny, “El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)” permetrà observar alguns d’aquests vestits històrics. A través de les diverses sessions s’estudiarà,  en el marc del vestit occidental, l’evolució de les formes i com aquestes enllacen amb la creació contemporània. A més, es comptarà amb la presència d’especialistes en diferents matèries com la restauració, la documentació, les tendències de moda  o l’experiència d’un dissenyador contemporani en la creació d’una col•lecció.

Curs impartit per Laura Casal-Valls i altres especialistes col•laboradors com Sílvia Saladrigas, Marta Marín, Txell Miras, Silvia Rosés, Montserrat Xirau, Teresa Bastardes, Silvia Ventosa i Silvia Subirana.

PROGRAMA

Dates/horari
Cada dijous del 19 de gener al 6 d'abril de 2017, de 16:30 a 19:30 h

Preus
Preu general: 170€
Preu reduït: 120 € (Carnet Centre de Documentació Museu del Disseny, Carnet docent, carnet aturat, carnet estudiant, Tarja Rosa)

AFORAMENT COMPLET. Si t'interessa rebre informació sobre la pròxima edició del curs envia les teves dades a reservesmuseudeldisseny@eicub.cat i et mantindrem informat

Lloc
Museu del Disseny de Barcelona

Ajuntament de Barcelona