Barcelona Cultura

Curs Introducció a la història del vestit

Cursos
-

PLACES EXHAURIDES

Aquest curs proposa un recorregut per la història del vestit, des de l’antiguitat fins avui dia. Estructurat en setze sessions, es combina la història amb d’altres aspectes del vestit com la creació contemporània o el seu tractament com a patrimoni.

L’exposició del Museu del Disseny El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015) ofereix l'oportunitat de contemplar alguns d'aquests vestits històrics. A través de les diverses sessions s’estudiarà,  en el marc del vestit occidental, l’evolució de les formes i la manera com aquestes enllacen amb la creació contemporània. A més, es comptarà amb la presència d’especialistes en diferents matèries com la restauració, la documentació, les tendències de moda i amb l’experiència d’una dissenyadora contemporània en la creació d’una col·lecció.

Adreçat a: professionals de la moda, estudiants, professorat d’escoles de disseny de moda i vestuari i persones interessades.

Curs impartit per Laura Casal-Valls i Sílvia Rosés (historiadores de la moda) i altres especialistes col·laboradores com Teresa Bastardes i Sílvia Ventosa, entre altres.

Idioma del curs: català

Dates/horari 
Cada dilluns del 2 de desembre al 6 d'abril de 2020, de 16.30 a 19.30 h (16 sessions)

INSCRIURE'M

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Preu general: 200 €
Preu reduït:140 € (posseïdors del carnet del Centre de Documentació Museu del Disseny, carnet docent, carnet d'aturat, carnet d'estudiant, majors 65 anys)

Ajuntament de Barcelona