Barcelona Cultura

FLIC: Fira de Creació Literària Infantil i Juvenil

Festivals
-

Arriba la novena edició del FLIC, un festival d'experiències i creació literària que, de l'11 de febrer al 23 de març, convida a gaudir de la literatura i les arts en els espais de referència de Barcelona. La programació d'enguany es presenta sota el títol Paisatges literaris i continua apostant pel crossing art literari i inclou propostes per a famílies, escoles i professionals. 

El 15 i 16 de març podeu visitar, al Museu del Disseny, la Fira de Creació Literària Infantil i Juvenil, una proposta única que convoca públic familiar, docent, bibliotecaris, editorials i públic general interessat en l'art i la literatura infantil i juvenil, i que es concreta en un gran espai on trobareu tot un ventall de recursos i tallers familiars per emportar-vos l'esperit del FLIC a casa.

Enguany, la Fira serà també el marc de l'espai FLIQUETS, pensat per als més petits (0-3 anys). També hi trobareu la selecció de llibres del FLICrecomana, expositors d'editorials i llibreria especialitzada on es podrà aconseguir la signatura dels autors convidats i, a la taula d'il·lustradors, conèixer i adquirir l'obra dels artistes seleccionats per la Plom Gallery, galeria d'art contemporani per a nens i nenes.

Per a públic adult i professionals del sector, la Fira inclou una completa programació de conferències i taules rodones a càrrec de professionals de la il·lustració nacionals i internacionals de referència com Emily Hughes, Suzy Lee, Rosa Tabernero, Joan de Déu Prats i Ricardo Cavolo, entre d'altres i, un mercat de l'edició amb més de 400 cites B2B entre editors i creadors.

El Museu del Disseny acull i coprodueix el FLIC Professional, que organitza Tantàgora Serveis Culturals, associació cultural sense ànim de lucre que es dedica a la promoció, difusió i creació de la literatura infantil i juvenil.

Data: 

15 y 16 de marzo de 2019

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Entrada General: 18 € (Inclou totes les xerrades i conferències. No inclou el mercat de l'edició ni la programació del Network Pass). Comprar entrada
Entrada Mercat de l'Edició (creadors i empreses): 25 € (Inclou accés al mercat de l'edició + totes les xerrades i conferències. No inclou la programació del Network Pass). Comprar entrada
Entrada a una xerrada o conferència: 5 €. Comprar entrada
Entrada FLIQUETS: 5 € (literatura per als més petits, proposta per a famílies amb nens/as de 0-3). Comprar entrada
Entrada Tallers familiars: 3-5 € (propostes per a famílies amb nens de 6 a 12 anys: Joc de llibres, amb Tantàgora | Taller amb Emily Hughes | Llum, ombres, acció!, amb Núria Altayo | Explorem l'art, amb Sandra Partera i El Culturista Comprar entrada | Exlibris, pitibris!, amb el Museu del Disseny de Barcelona) Comprar entrada Exlibris, pitibris!
Accés lliure: Venda d'il·lustració PLOM Gallery + Llibreria especialitzada Al•lots + Exposició European Network FLIC + Exposició Read On + Espai de lectura + Bar

Ajuntament de Barcelona