Barcelona Cultura

FLIC Professional: Dissenyant Literatures

Festivals
-

La vuitena edició del FLIC professional es una trobada internacional, interdisciplinària i intersectorial que reflexiona sobre la literatura infantil i juvenil així com sobre les possibilitats que ofereixen els mitjans digitals en la creació literària. Es dirigeix a il·lustradors, escriptors, creatius digitals i analògics, editorials, start-ups, mentors, plataformes de mecenatge i finançament i tots aquells professionals interessats en els processos d'innovació creativa en el sector literari.

Enguany el FLIC Professional, convida als diferents agents implicats en la creació, producció, difusió, venda i mediació de la literatura infantil i juvenil a compartir un temps i un espai per conèixer experiències i tendències, promoure relacions de negoci i revisar la pròpia pràctica professional de la mà de convidats nacionals i internacionals.

El Festival compta amb un Mercat de l'edició, cites i trobades interprofessionals d'editorials, empreses digitals, productores audiovisuals i de videojocs, escriptors i agents.  Tanmateix, els dos dies es podrà visitar a la cuarta planta del Museu la Fira de la il·lustració.

Dins de la programació d'enguany del FLIC professional s'inclouen les següents masterclass i conferències:

  • Olga Capdevila: masterclass dirigida a les escoles del programa Network. Divendres 9 de març, 10.15 h.
  • Album[s]. Conferència Sophie Van der Linder presentada per Teresa Duran, autora del llibre Album[s]. Divendres 9 de març, 13.15 h.
  • Segueix la història. Masterclass David Wiesner. Divendres 9 de març, 18 h.
  • L'escriptura de literatura infantil i juvenil: normes de joc. Conferència d'Anna Manso, premi de literatura Gran Angular 2016. Dissabte 10 de març, 13 h.
  • Múltiples accidents. Masterclass Chris Haughton. Dissabte 10 de març, 18 h.

Dins el FLIC Professional també es farà una edició especial del Pechakucha amb el títol Literatures en joc, a càrrec de Júlia Solans. Serà el 9 de març a les 20 h.

El Museu del Disseny acull i coprodueix el FLIC Professional, que organitza Tantàgora Serveis Culturals, associació cultural sense ànim de lucre que es dedica a la promoció, difusió i creació de la literatura infantil i juvenil.

 

Lloc: 

Museu del Disseny

Preus: 

Entrada general: 18 € (no inclou el mercat de l’edició)
Entrada professional: 20 €
Entrada 1 xerrada: 5 €
Entrada Pechakucha: 7 €
Fira d’Il·lustració: entrada lliure

Ajuntament de Barcelona