Barcelona Cultura

FLIC Professional: Dissenyant Literatures, Paraules que alimenten

Festivals
-

La setena edició del FLIC Professional és una trobada internacional, interdisciplinaria i intersectorial que reflexiona sobre la literatura infantil i juvenil així com sobre les possibilitats que ofereixen els mitjans digitals en la creació literària.

Es dirigeix a il·lustradors, escriptors, creatius digitals i analògics, editorials, start-ups, mentors, plataformes de mecenatge i finançament i tots aquells professionals interessats en els processos d'innovació creativa en el sector literari.

Enguany el FLIC Professional, com si es tractés d'una cuina, convida als diferents agents implicats en la creació, producció, difusió, venda i mediació de la literatura infantil i juvenil a compartir un temps i un espai per conèixer experiències i tendències, promoure relacions de negoci i revisar la pròpia pràctica professional de la mà de convidats nacionals i internacionals. Una cuina proveïda amb un rebost de gran varietat d'ingredients que, barrejats entre ells a diferents temperatures i coccions, poden acabar donant un resultat excel·lent.
Aquest any el Festival amplia la presència d'editors internacionals al Mercat de l'Edició, estrena el programa específic per als bibliotecaris, continua apostant per la promoció del talent jove de casa nostra tant a nivell nacional com internacional, així com espais d'innovació i creació literària.

Dins el FLIC Professional també es farà una edició especial del Pechakucha amb el títol Paraules que alimenten i que comptarà amb Carme Ruscalleda, El Comidista o JaviRoyo, entre d'altres. Serà el 10 de març.

El Museu del Disseny acull i coprodueix el FLIC Professional. Coincidint amb la mostra TAPAS, Spanish Design for Food al Museu, el festival oferirà la visita dinamitzada Tapes literàries amb una mirada especial a la relació entre disseny i el menjar.

Consulteu el programa complet

Lloc: 

Museu del Disseny

Ajuntament de Barcelona