Barcelona Cultura

IV Jornada de Creativitat i Tendències

Jornades

Quarta edició d’aquesta Jornada que vol acostar les idees, conceptes i pràctiques innovadores de les grans tendències del mercat a un públic de professionals del disseny i de les indústries creatives.

Enguany l’emoció i l’experiència multisensorial són el punt de partida de les conferències, tallers i propostes de la jornada.

Com a cap de cartell: el filòsof francès Gilles Lipovetsky que parlarà de la importància de les experiències emocionals i multisensorials.

Com cada any, tindrem la visió de futur d’una empresa autoritat de les tendències que ens orientarà en la incidència de la macrotendència en el disseny de moda, mobiliari, packaging o el disseny gràfic .

Descobrirem de la mà d’experts i equips creatius d’empreses i marques com es treballa l’Storytelling interactiu, com es generen propostes d’experiència sorprenents, immersives i participatives pels públics o, les últimes tendències en investigació d’usuari i disseny de serveis.

Als tallers experiencials explorarem passat, present i futur de la mà d’artistes i dissenyadors a través de peces de la col·lecció del Museu del Disseny que serviran d’inspiració.

Data: 

Dijous 11 d'abril de 2019

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Entrada general: 50 €
Entrada reduïda: 35 €

Inscripcions: properament

Ajuntament de Barcelona