Barcelona Cultura

Nit dels Museus 2016 al Museu del Disseny

Altres
-

Durant la Nit dels Museus, el Museu del Disseny de Barcelona ofereix l'entrada gratuïta a les quatre exposicions permanents i la mostra Tangibles (que acaba el 22 de maig).

A més, el Museu t'ofereix diverses activitats per gaudir de la Nit:

"Teatre i objectes". Relectura en clau dramàtica d’alguns dels objectes exposats al Museu del Disseny de Barcelona
Dins del programa Creació & Museus, la Sala Beckett. Obrador Internacional de Dramatúrgia i el Museu del Disseny de Barcelona us proposen un exercici de relectura en clau dramàtica d’alguns dels objectes exposats al museu. El visitant podrà relacionar aquests objectes amb obres teatrals, contemporànies o del repertori universal, en les quals l’objecte en qüestió juga un paper determinant per al desenvolupament de la història, la creació del clima o la situació dramàtica. El resultat és un diàleg lúdic i sorprenent entre disseny i teatre, que dispara la imaginació i il·lumina possibles noves interpretacions de totes dues obres.

“The Picture” + “The H”
La companyia de dansa Vodance ofereix a les 21.30 h i a les 23 h una doble programació: The Picture és la interpretació en dansa i projeccions de les obres pictòriques universals Leonardo Da Vinci i Paolo Veronese mitjançant les imatges del cineasta Peter Greenaway.
Projecció de The H , un tràiler visual del seu nou espectacle. Vodance és un projecte de NAMAIM (Nonprofit Organization of Making Art for Image and Movement), una associació sense ànim de lucre que treballa en la creació amb la imatge i el moviment.

A la plaça de les Glòries durant aquesta Nit es pot gaudir també del grafisme lluminós BruumRuum!

ACTIVITATS GRATUÏTES

Ajuntament de Barcelona