Barcelona Cultura

Open Talent: "Press start to play" amb Judith Matz

Conferències, xerrades

En el marc de l’acte de presentació de projectes de l’oferta formativa en Videojocs i Animació, la UPC School presenta la conferència Open Talent: "Press start to play", a càrrec de Judith Matz.

En aquesta conferència, Judith Matz, amb una llarga trajectòria al món dels videojocs des d’àmbits molt diferents, ens explicarà com treure el màxim profit professional d’aquesta apassionant indústria. El sector dels videojocs es desenvolupa amb molta velocitat: és impredictible saber que ens depararà en un futur. No obstant, cal preparar-se pels nous reptes. Judith Matz ens descobrirà algunes oportunitats i consells per reinventar-se en aquest fascinant sector.

La conferència es realitzarà en anglès. 

Judith Matz ha experimentat la indústria dels videojocs des de perspectives molt diferents. Va començar com a tester de videojocs l’any 2006 per després treballar com a traductora per Nintendo al departament de localització, a les oficines europees de l’empresa. També fou productora del videojoc Crysis 2 de Crytek, on va estar treballant des de 2009 fins 2012. Durant quatre anys, des de 2012 fins 2016, ha estat donant suport a una amiga en la creació i gestió de la seva pròpia empresa de desenvolupament mòbil a Estocolm: Scattered Entertainment (posteriorment gumi Sweden), on hi treballa actualment.

Després de la conferència es presentaran els 6 projectes finals que els alumnes del Màster en Disseny i Creació de Videojoc i del Màster en Animació, Art Digital i Videojoc de la UPC School han realitzat en l'última edició del programa (curs 2015-2016).

INSCRIU-T'HI !

Data: 

Divendres, 7 d'octubre de 2016

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Entrada gratuïta

Ajuntament de Barcelona