Barcelona Cultura

Photogenic Festival: conferència amb Ouka Leele i Maria Espeus

Conferències, xerrades

El Museu del Disseny acull la conversa entre Maria Espeus i Ouka Leele, dues fotògrafes de renom que parlaran sobre el que és ser dona dins el sector fotogràfic i de la seva trajectòria professional. Aquesta conversa és una de les activitats programades dins del Photogenic Festival'17 (del 29 de setembre al 8 d'octubre). La periodista Laia Beltrán serà l'encarregada de presentar i moderar la conversa.

Creat i gestionat per l’Associació Sobreàtic, entitat creada per joves professionals de l’àmbit de la cultura, el periodisme i la fotografia, el Photogenic Festival és un esdeveniment que presenta projectes de fotògrafs emergents i nous talents en un format no convencional, exposant aquests a comerços singulars, creant així una ruta expositiva on es potencia la fotografia, el petit comerç i els seus productes.

Els objectius de l’associació són, entre d'altres, promoure el valor i el talent dels nous talents i els fotògrafs emergents, oferint-los proximitat amb els artistes de renom del sector, potenciar i posar en valor els petits comerços singulars de la ciutat, fomentar l’adquisició de productes i objectes amb valor afegit: proximitat, disseny local, sostenibilitat i ecologia, i oferir cultura a la ciutat en un format nou, innovador i gratuït.

Com a suport del festival, grans artistes aposten per aquesta iniciativa realitzant conferències, workshops, masterclass i altres activitats.

 

Data: 

Dimecres 4 d’octubre, 19 h

Lloc: 

Auditori del Museu del Disseny

Preus: 

Entrada gratuïta fins a completar aforament

Ajuntament de Barcelona