Barcelona Cultura

Plats del dia. TAULA RODONA

Conferències, xerrades

En aquesta taula rodona  es presentaran aquells projectes de Food design més significatius dels últims 5 anys que, amb el repte de conservar la funcionalitat i investigar en formes diferents, estan aconseguint el ressorgiment d’una nova ceràmica.
Amb Juli Capella, comissari de l’exposició TAPAS; Rosa Cortiella, ceramista i Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny.

El Museu del Disseny treballa constantment en la revisió i increment de les seves col•leccions i la ceràmica contemporània i d’autor és un dels nostres focus d’atenció. Ambdós conceptes conflueixen en el denominat  ‘design food’:  ceràmica, disseny i gastronomia s’hi troben per donar-nos resultats creatius i útils alhora. Aquesta idea que es gesta en els principals restaurants del país està arribant, a poc a poc, a totes les taules que volen posar un punt de distinció als seus plats. El disseny arriba a tot arreu.

Les aportacions més innovadores en aquesta àrea es podran veure en aquesta selecció que es presentarà a la taula rodona i també a l'exposició Plats del Dia que es podrà visitar entre el 4 de maig i el 28 de maig al Centre d’Artesania Catalunya  (C. Banys Nous, 11, Barcelona)

Totes dues activitats tenen entrada gratuïta

Data: 

16 de maig a les 18.30h

Lloc: 

Museu del Disseny

Preus: 

Entrada gratuïta

Ajuntament de Barcelona