Barcelona Cultura

Presentació del llibre Pedro Miralles. Diseño y emoción. Legado de una década (1983-1993)

Altres

La història del disseny ja compta amb un llibre dedicat a l'obra de l'arquitecte i dissenyador industrial Pedro Miralles realitzat per la investigadora Pilar Mellado, qui va dedicar cinc anys a l'estudi i anàlisi de la seva trajectòria professional, donant com a resultat Pedro Miralles. Diseño y Emoción. Legado de una década (1983 – 1993), editat per Experimenta i que es presentarà en el Museu del Disseny de Barcelona en una taula rodona.

Segons Mellado, Pedro Miralles va ser un dissenyador industrial autèntic, transgressor i amb identitat pròpia, que va saber viure en plenitud la moguda madrilenya sense que repercutís en la qualitat estètica de la seva obra, amb una trajectòria breu, però intensa i fructífera.

Ma. Pilar Mellado posseeix el títol d'Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial per la Universitat Politècnica de València i va realitzar la seva tesi doctoral sobre la vida i obra del dissenyador Pedro Miralles. Actualment és professora en ELISAVA - Escola Universitària de Disseny a Barcelona i col·laboradora en reconegudes publicacions de disseny a nivell nacional i internacional.

La taula rodona comptarà amb la participació de la Dra. Pilar Mellado, autora del llibre; la Dra. Isabel Campi, presidenta de la Fundació Història del Disseny; Nina Masó, editora i co-fundadora de l'empresa Santa&Col·le; Quim Larrea, arquitecte i dissenyador; i Cristóbal Páez, Redactor Cap d'Experimenta Magazine.

Data: 

Dimarts 26 de març, 19 h

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Entrada gratuïta. És necessari confirmar assistència a comunicacion@experimenta.es

Ajuntament de Barcelona