Barcelona Cultura

Taller Receptes & forks. El-recetario.net

Tallers

‘Receptes & Forks. El-Recetario.net’ és un taller per treballar conceptes d’open source i reutilització aplicats al disseny i construcció d’objectes. Plantegem un taller de construcció col·lectiva de la plataforma El-Recetario.net com a fase del desenvolupament de la nova versió 4.0 en desenvolupament. El taller té com a finalitat analitzar, testar i plantejar millores a la plataforma amb la intenció del seu proper llançament. El-Recetario.net és un repositori de contingut obert, compost per “receptes” per a la construcció d’objectes, mobiliari, espais i sistemes a partir de la reutilització de materials. Cada recepta conté les instruccions de muntatge pas-a-pas, en què es detallen els ingredients i eines utilitzades, així com els coneixements i tècniques necessàries per a la seva construcció.

La plataforma col·laborativa El-Recetario.net ens permet introduir-nos en els secrets d’alguns projectes coneixent obertament les seves matèries primeres i  els processos de fabricació, experimentar amb els materials de residu i descobrir les seves múltiples aplicacions, conèixer la utilitat dels prototips, les versions i els repositoris, i explorar diferents maneres de documentar els processos de disseny i construcció.

Makea tu vida és una plataforma col·laborativa de disseny obert, reutilització i autoconstrucció. Aquesta activitat es fa dins la Jornada disseny per viure

 

Lloc: 

Museu del Disseny. Sala A

Preus: 

Activitat gratuïta. Cal fer inscripció prèvia a hola@makeatuvida.net

Ajuntament de Barcelona