Barcelona Cultura

Taller TERRA LÍQUIDA

En família
-

Al taller Terra Líquida, us convidem a conèixer la col·lecció de ceràmica de l'exposició permanent del Museu "Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III-XX)". Visitarem l'exposició per descobrir com al llarg dels anys, els humans hem fet servir la terra, l'aigua i el foc per aconseguir un material que ens ha permès donar forma a objectes d'allò més diversos: plats, gots, gerros, tasses, estufes, rajoles, plafons... fent servir la imaginació i la creativitat.
Un cop al taller, experimentarem amb aquest material tan versàtil i les diferents tècniques de manipulació de la ceràmica. A partir de peces emmotllades i iguals els participants podran crear una peça única i original.

Activitat en grup guiada adreçada a famílies amb nens i/o nenes d'entre 5 i 12 anys.

Cal que porteu roba que es pugui embrutar, tota la vostra imaginació i una caixa de cartró, de la mida d'una caixa de sabates, per endur-vos la peça.

COMPRAR ENTRADA

Data: 

Diumenges a les 11.30 h
Durada de l'activitat: 2 h

Lloc: 

Museu del Disseny

Preus: 

3 € per persona. Els menors han d'anar acompanyats d'un adult : nen/a (3 €) + adult (3 €). Places limitades (es recomana comprar l'entrada anticipadament).

Ajuntament de Barcelona