Barcelona Cultura

Wonderstruck

Altres

El Museu del Disseny se suma per primera vegada al projecte Per amor a les Arts, impulsat per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya. Conjuntament amb el FAD, aportarà la seva especialitat a una programació que busca la sintonia entre programacions i pel·lícules derivades dels mateixos textos, partitures, espais escènics i arquitectònics o pintures. Variat en formes i gèneres, el cinema no deixa de retroalimentar totes aquestes disciplines amb mirades originals i sempre enriquidores. 

Wonderstruck és el títol de la primera pel·lícula amb la qual col·laboren el Museu del Disseny i el FAD. Un museu i la maqueta gegant d’una ciutat són els protagonistes d’aquesta emotiva fantasia del director de Carol. La pel·lícula és apta per a tots els públics i es projectarà en VOSC (versió original subtitulada en català).

Presentarà el film Ignasi Cristià, dramaturg i escenògraf especialitzat en disseny d'espais immersius. Ha dissenyat tota mena d'espais, des de museus i exposicions fins a espais corporatius passant per escenografies teatrals i operístiques, així com múltiples produccions audiovisuals. Les seves creacions es caracteritzen per provocar una connexió sensorial entre persones i espais. Desenvolupa la seva activitat des d'Estudi Ignasi Cristià, un estudi de creació d'espais que treballa en l'àmbit de la museografia, l'escenografia, l'arquitectura, la producció audiovisual, l'interiorisme i el disseny d'espais corporatius, especialitzat en projectes d'espais creatius que comuniquen i provoquen experiències.

Data: 

Dimarts 29 de gener, 17 h.

Lloc: 

Sala Chomón, Filmoteca de Catalunya (Plaça Salvador de Seguí, 1-9, 08001 Barcelona).

Preus: 

Entrada individual: 4 €.
Entrada reduïda: 3 € (amics i abonats de les institucions participants en el cicle, estudiants, aturats, jubilats, persones amb discapacitat legalment reconeguda, títols de família nombrosa o monoparental, Carnet Jove, carnet de la Xarxa de Biblioteques Públiques i European Youth Card).
Filmo 10: 20 € (10 sessions)

Ajuntament de Barcelona