Barcelona Cultura

DIÀLEGS entre gastronomia i disseny

Cicle d'activitats

Presentem tres sessions de debat entre destacats cuiners i dissenyadors que han viscut l’experiència de col·laborar conjuntament. Cada tàndem cuiner-dissenyador explicarà, des de la seva perspectiva disciplinària pròpia, com ha viscut aquesta innovadora interrelació que està revolucionant la cuina d’avantguarda.
Quina relació hi ha entre cuiners i dissenyadors?
Com s’estableix la dinàmica entre la creació del contingut alimentari i el seu contenidor? En quina mesura la nova alta gastronomia s’ha recolzat en el disseny com a eina creativa? Quines similituds i diferències existeixen entre cuinar i dissenyar?

Una ocasió única per aprofundir en aquest fenomen internacional, a través d’alguns dels seus principals protagonistes. Moderats per Juli Capella, comissari de l’exposició «TAPAS».

Dimarts 25 d’abril, 19 h - JAVIER BONET + MARTÍ GUIXÉ

Dimarts 2 de maig, 19 h - FERRAN ADRIÀ + LUKI HUBER

Dijous 11 de maig, 19 h - JORDI ROCA + ANDREU CARULLA

Auditori Museu del Disseny. Entrada gratuïta aforament limitat

Activitats d'aquest cicle

  • Conferències, xerrades

    Diàleg FERRAN ADRIÀ + LUKI HUBER

    Diàleg entre el cuiner Ferran Adrià i el dissenyador Luki Huber que es va integrar a l’equip d’elBulli a partir de l’any 2002 Més >

  • Conferències, xerrades

    Diàleg JORDI ROCA + ANDREU CARULLA

    Quina relació hi ha entre cuiners i dissenyadors?Com s’estableix la dinàmica entre la creació del contingut alimentari i el seu contenidor? En quina mesura la Més >

Ajuntament de Barcelona