Barcelona Cultura

8ª edició de REHOGAR

Temporal
-

Rehogar és una exposició col·lectiva entorn al disseny obert i la reutilització com a eines de transformació social, que proposa idees pràctiques i respectuoses amb el medi ambient.
Rehogar ja és tot un referent en terreny de la reutilització dels residus com a matèria primera de nous objectes. En la seva vuitena edició, que té  lloc al Museu del Disseny, manté la seva aposta a potenciar i visibilizar les pràctiques obertes del Disseny que plantegen modificacions en els actuals hàbits de consum, que són capaços de generar coneixement i economia distribuïda i obrir nous camins cap a la sostenibilitat social i ambiental a través de l'aprofitament dels recursos.
Rehogar explora un ampli ventall de transformacions a través d'una selecció de més de 50 propostes amb un ADN obert i compartible, mostrant processos, les pràctiques i les eines que faciliten la transformació social de la vida quotidiana.
Com a respostes temptatives, Rehogar desplega un contingut heterogeni, un recorregut que passa per prototips de mobiliari i il·luminació, processos d'activació espais autogestionats, recerques acadèmiques, estratègies de gestió compartida de recursos i plataformes col·laboratives o repositoris que obren i comparteixen els aprenentatges.

Àmbits de l'exposició

Activitats relacionades

Catàleg

+Info

Vídeos

Ajuntament de Barcelona