Barcelona Cultura

3 raons per no perdre’t l’OFFF Festival 2018

Ho tens apuntat a l’agenda: tres dies, del 24 al 26 de maig. Però si encara dubtes de submergir-te o no al Festival Internacional de Creativitat, Disseny i Cultura Digital de Barcelona, t’oferim arguments per no perdre’t l’OFFF Festival Barcelona al Museu del Disseny.

18 anys sent l’aparador de les darreres tendències

Aquest any l’OFF Festival arriba a la majoria d’edat consolidat com un esdeveniment de referència amb gairebé 100 conferències i tallers sobre tot allò que està creant tendència en disseny gràfic, videoclips, fotografia, publicitat, cinema i art editorial. Hi has de participar si vols saber cap a on van totes aquestes disciplines i connectar amb els creadors més inspiradors i influents.

Caps de cartell: els directors de disseny de Facebook i Twitter

Els responsables de disseny de dues de les xarxes socials més importants seran al Museu del Disseny. I la companyia de l’ocellet blau aposta fort per l’OFFF Festival Barcelona: vindrà un equip de 20 persones i la conferència es retransmetrà en directe en streaming des del compte de Twitter Design (@design).

I no són els únics conferenciants estrella: tampoc et pots perdre Patrick Clair, autor dels títols de crèdit de sèries com Westworld, The Crown o True Detective; Ben Grandgenett, subdirector d’art del New York Times Magazine; i Luke Hayman, creador de la nova imatge de TIME Magazine i Mastercard.

Networking, workshops i fun zone

No només de conferències viu un Festival. Al market de l’OFFF Festival podràs comprar les darreres creacions d’artistes i dissenyadors, i amb els tallers gaudiràs d’una experiència pràctica amb mestres del disseny que són referència.

I per descomptat: food trucks. Segurament és on passaràs més estona, però recorda que a la fun zone de l’OFFF Festival podras gaudir de les propostes gastronòmiques més temptadores i veure les conferències en streaming a l’aire lliure.

Ajuntament de Barcelona