Barcelona Cultura

Adolf Loos ja és al Museu del Disseny

Adolf Loos ja és al Museu del Disseny

Han calgut nou col·leccions diferents i mesos i mesos de treball. Però ja és aquí: «Adolf Loos. Espais privats» ha obert les seves portes aquesta setmana i romandran obertes per a tothom fins al 25 de febrer de 2018.

El tret de sortida el va donar Pilar Parcerisas, comissària de l’exposició, amb la conferència inaugural. Segons Parcerisas, «s’ha de recuperar la seva figura perquè avui, en aquesta època d’exhibicionisme públic que vivim, cada vegada és més necessari preservar l’espai privat i la intimitat, i el disseny pot ajudar a fer-ho». Per tal de descobrir la figura, projectes i pensament de l’arquitecte vienès, et recomanem tres activitats i espais paral·lels a la mostra.

Espai educatiu

Mentre visites l’exposició podràs gaudir d’un espai per als més petits (a partir de 6 anys) per recrear projectes d’Adolf Loos a partir d’un teatrí. Hi podràs dissenyar i reconvertir els espais domèstics amb peces magnètiques: quin serà el resultat?

Cicle de conferències

No en tens prou amb l’exposició? Coneix en profunditat l’ideari d’Adolf Loos amb les xerrades especialitzades que hem preparat: decoració, arquitectura i quotidianitat.

Més enllà de Loos

Fins a 40 m2 i 200 publicacions seleccionades pel Centre de Documentació del Museu. Aquest és l’espai de coneixement que trobaràs dins l’exposició, en el qual podràs relaxar-te, llegir i endur-te en préstec els llibres!

Tens temps fins al 25 de febrer de 2018 per visitar l’exposició a Barcelona, que viatjarà al CaixaForum de Madrid del 28 de març al 24 de juny. Això sí, recorda’t d’utilitzar l’etiqueta #LOOSbcn amb les teves imatges i comentaris de la mostra.

Ajuntament de Barcelona