Barcelona Cultura

Arquitectures, tres edificis, tres arquitectes, tres intèrprets

El Museu del Disseny ha cedit a la Fundació SETBA 4 peces de la seva col·lecció de disseny de producte. Les peces (dos tiradors, un porta-rotlles i un porta-segells), dissenyades per l'arquitecte Antoni de Moragas a finals dels anys 50, s'han cedit per formar part de l'exposició Arquitectures, tres edificis, tres arquitectes, tres intèrprets, organitzada per la Fundació SETBA en col·laboració amb l'arxiu del COAC (Colegi oficial d'arquitectes de Catalunya).

L'exposició és presenta com un diàleg entre arquitectura, disseny i art, al voltant de l'obra de tres prestigiosos arquitectes catalans: Moragas, Bonet i Tusquets, i se centra en edificis dels tres arquitectes interpretats per tres artistes plàstics: Sílvia Martínez-Palou, Bea Sarrias i el mateix Oscar Tusquets.

Des del Museu del Disseny col·laborem amb el projecte aportant quatre peces d’Antoni de Moragas i Gallissà. Es tracta de dos tiradors de porta, un porta-segells i un porta-rotlles que l’arquitecte va dissenyar durant la dècada de 1950.

Data:
Del 22 de setembre al 18 de novembre de 2017

Lloc:
Fundació SETBA (Pl. Reial, 10, 1-2)

Descarregar el catàleg

Ajuntament de Barcelona