Barcelona Cultura

Cinc apps per esprémer la teva creativitat

Dissenyadors gràfics, il·lustradors, arquitectes o especialistes en tipografia: us presentem una selecció de cinc aplicacions mòbils per potenciar al màxim les teves creacions i dissenys.

Concepts

Tot comença per un esbós. I si no ets dels nostàlgics de les Moleskine i el paper, per què no utilitzar l’app Concepts per idear un disseny? Ideal per a arquitectes, dissenyadors de productes o il·lustradors.

Del paper a la tauleta a l’instant

I parlant de nostàlgics del paper, precisament Moleskine ha pensat en tu. I és que, mitjançant una app, podràs escriure tranquil·lament sobre paper i simultàniament els teus dissenys apareixeran, com per art de màgia, a la teva tauleta.

A la caça del color

Potser no tens l’ordinador a mà per utilitzar l’eina de comptagotes de Photoshop. Si et trobes en aquesta situació, hauràs de descarregar-te Capture CC per conèixer el codi de color d’una imatge. També una textura, forma, patró o material.

Quina tipo és?

La presentàvem fa uns dies al nostre concurs #quinatipoés: What the Font pot endevinar una tipografia que hagis vist en qualsevol cartell, publicació o pantalla. Una simple foto et permetrà, a l’estil de la coneguda Shazam, inspirar-te en noves tipografies.

Crea la teva tipografia

Si t’has inspirat en altres tipografies, és el moment de crear la teva. FaceFont és un projecte argentí creat per dissenyadors i adreçat a dissenyadors. Tot un referent de la tipografia digital!

Ajuntament de Barcelona