Barcelona Cultura

Disseny i aprenentatge, protagonistes a les noves Jornades Disseny per Viure

Quina importància tenen el format, l’espai o el suport amb els quals s’expressa el coneixement alhora de facilitar l’aprenentatge? De quina manera la comunicació gràfica, l’arquitectura o els formats audiovisuals poden ajudar a millorar les experiències educatives?

Aquestes i altres qüestions són les que centraran la segona edició de les Jornades Disseny per Viure, que se celebraran els propers 26 i 27 d’octubre al Museu del Disseny i que coordina un cop més el paradissenyador (així es com ell mateix es defineix) Óscar Guayabero.

Durant dos dies es donaran a conèixer una desena de projectes, conceptes, estratègies i dispositius, tant locals com internacionals, vinculats a l’ús del disseny per a l’educació, i es debatrà sobre el paper dels espais i els objectes en l’ensenyament.

Ponents de prestigi

Entre els ponents d’aquesta edició destaca la participació de la prestigiosa dissenyadora holandesa Rosan Bosch, experta en espais educatius. També es comptarà amb el tàndem format pel filòsof David Casacuberta i la dissenyadora i investigadora Rosa Llop, que parlaran sobre interfícies i educació.

Consulta aquí el programa de les jornades.

L’entrada a les jornades és gratuïta però l’aforament és limitat. Si t’interessa el tema que es tractarà però no pots assistir-hi, podràs seguir-les via Twitter amb l’etiqueta #designforlife.

Ajuntament de Barcelona