Barcelona Cultura

Dos tallers familiars per celebrar la Festa Major del barri

Des del passat dissabte 3 de novembre i fins al proper 19 de novembre es celebra a Barcelona la Festa Major dels barris d’El Clot i Camp de l'Arpa. I des del Museu del Disseny, sempre implicats amb tot el que passa al nostre voltant, hi participem activament.

Conjuntament amb la Biblioteca El Clot - Josep Benet, amb qui compartim edifici, i amb la col·laboració de Coco Books organitzem dos tallers per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Al primer taller, “Animalfabet”, es proposa la construcció de lletres combinant origami, animals i l’abecedari. Serà aquesta tarda a les 17.30h.

El segon taller,Disseny, proposarà el proper dijous 8 de novembre a la mateixa hora la construcció d’un objecte domèstic que els petits participants es podran emportar a casa.

Les dues activitats tenen una durada d’una hora i són gratuïtes, però les places són limitades i es recomana inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a b.barcelona.jb@diba.cat o trucant a la Biblioteca El Clot - Josep Benet (933 095 199).

Així mateix, i per sumar-se a la celebració de la Festa Major del barri, el proper diumenge 11 de novembre serà possible visitar de manera gratuïta les exposicions permanents del Museu del Disseny.

Ajuntament de Barcelona