Barcelona Cultura

El futur del disseny

La III Jornada de Creativitat i Tendències d’enguany ha estat tot un èxit. Però, sobretot, ha fet que molts dissenyadors es replantegin nombrosos aspectes del futur del disseny en tots els seus àmbits: l’artesania, la creativitat en publicitat, l’ús de nous materials o materials reutilitzats, el paper social del disseny o les noves tendències de colors. Si t’has quedat amb ganes de més, pots consultar els tres vídeos que sintetitzen idees i tendències del futur del disseny.

Creativitat i tendències en dos minuts

Ponents, tendències, tallers, xerrades, llibres de tendències i propostes de futur. En aquest vídeo podràs trobar una síntesi del que ens ha deparat la jornada.

La visió de Jonathan Openshaw

En una conferència amb el títol «Rethinking tactile craftsmanship in the post-digital age», Openshaw ha posat sobre la taula el vincle entre artesania i noves tecnologies. Pots reviure la seva conferència sencera.

The future of design

Durant la Jornada, hem tingut l’oportunitat d’entrevistar dos dels ponents més destacats: Kim Mannino i Jonathan Openshaw. Ens han donat la seva visió de cinc qüestions transcendentals per al futur del disseny, que giren al voltant de la creació de moda, materials de futur, tècniques artesanals, el vincle entre dissenyadors i artistes, i la creativitat en el món publicitari.

 

 

Ajuntament de Barcelona