Barcelona Cultura

El millor combinat per a la Nit dels Museus 2018

T’imagines veure les col·leccions del Museu del Disseny fins a la una de la matinada? I sorprendre’t amb una performance teatral a les escales mecàniques? Un any més, ens sumem als més de 4.000 museus d’arreu del món que obren les seves portes una de les nits que més ens agraden de l’any: la Nit dels Museus!

Aquesta celebració va néixer l’any 1977 per sensibilitzar la societat sobre el paper que tenen els museus en el seu desenvolupament. I aquest any la jornada és més especial que mai: la Nit dels Museus és tan sols un dia després del Dia Internacional dels Museus i alhora coincideix amb l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.

Des de les 7 de la tarda i fins a la 1 de la matinada podràs visitar gratuïtament les nostres exposicions permanents:

Però la Nit dels Museus és molt més que exposicions: des de les 8 del vespre i cada hora fins a la 1 de la matinada hem preparat conjuntament amb la Nau Ivanov l’acció teatral participativa Disseny Hug (disseny d’una abraçada), de Hui Basa, amb Lali Álvarez, Pau Matas, Gary Shochat i Clara Garcés. Estigues atent a les escales mecàniques!

Recorda que totes les activitats de la Nit dels Museus 2018 són gratuïtes. I comparteix els teus tuits i les teves imatges a Instagram amb les etiquetes #bcnésmuseu i #museudeldisseny. T’hi esperem!

Ajuntament de Barcelona