Barcelona Cultura

El Museu col·labora amb el Photogenic Festival 2017

El Born i la vil·la de Gràcia seran els protagonistes de la tercera edició del Photogenic Festival, el festival de fotografia de Barcelona que podràs visitar en més de 40 comerços de la ciutat. Un any més, el Museu del Disseny hi col·labora activament per fomentar la presència de fotògrafs emergents i nous talents.

El festival va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de potenciar noves propostes fotogràfiques i acostar-les al gran públic, tot incentivant els productes del petit comerç de Barcelona. En aquests anys, s’ha anat teixint una xarxa fotogràfica d’aficionats, emergents i grans talents.

Més enllà de les 40 exposicions allotjades en 40 comerços, el festival conviu amb activitats paral·leles per fomentar la creació fotogràfica: conferències, workshops i masterclass. És en aquest punt en què l’auditori del Museu del Disseny acollirà el 4 d’octubre a les 19 hores el diàleg entre Maria Espeus, Premi Nacional de la Cultura i de les Arts de la Generalitat de Catalunya 2017, i Ouka Leele, Premi Nacional de Fotografia 2005. No te’l pots perdre!

Ajuntament de Barcelona