Barcelona Cultura

El Museu del Disseny celebra David Bowie

Ja és aquí. Barcelona es vesteix de gala per rebre l’exposició «David Bowie Is», de gira mundial per diferents països i que es podrà visitar al Museu del Disseny des del 25 de maig fins al 25 de setembre. Procedent del Victoria and Albert Museum de Londres ha viatjat a Chicago, París o Melbourne i ha acumulat més d’un milió i mig de visitants. El Museu del Disseny serà l’única institució que acollirà la mostra a tot Espanya; te la perdràs?

L’exposició retrospectiva de la figura icònica de Bowie explora les diferents facetes del treball de l’autor, tant en el disseny com en la música, el teatre i l’art, àmbits àmpliament representats al Museu del Disseny. Ho fa a través d’una selecció de 300 objectes: fotografies, il·lustracions, caràtules de discos, fragments de pel·lícules, esbossos de partitures, disseny d’escenaris, vídeos musicals i més de 60 vestits.

L’experiència dins l’exposició serà totalment immersiva gràcies a la tecnologia d’àudio i imatge treballada amb Sennheiser. Et permetrà escoltar la banda sonora que acompanya cada peça mentre recorres la mostra al teu aire.

Això sí, l’exposició no estarà sola sinó que conviurà amb diferents activitats arreu de la ciutat: la festa Bowie Opening Party a la Sala Razzmatazz (25 de maig), el concert simfònic de l’OBC a L’Auditori (13 de juliol), cicles cinematogràfics, els Bowie Talks a la UPF Barcelona School of Management i un cicle de conferències sobre la figura de l’artista que comptaran amb personalitats com el dissenyador de moda Kansay Yamamoto, el documentalista Francis Whately o el fotògraf Denis O’Regan.

Podràs comprar les entrades al web oficial de «David Bowie Is» i gaudir de les activitats paral·leles organitzades pel Museu del Disseny. Explica’ns les teves sensacions després de la visita a través de l’etiqueta #DavidBowieIsBCN a les xarxes socials!

 

Ajuntament de Barcelona